3/10: Verden som var min: Ketil Bjørnstad

Oppdatering fredag 1. oktober: Konserten er utsolgt.

Søndag 3. oktober kl. 13: Verden som var min: En erindringsreise i ord og toner. Konsertforedrag med forfatter, komponist og pianist Ketil Bjønstad i Troldsalen. 

Ketil Bjørnstad er kjent som pianist, komponist og forfatter innen mange sjangre. Det er over 50 år siden Ketil Bjørnstad debuterte med Oslo Filharmonien, 16 år gammel, i Bartoks klaverkonsert nr. 3. «Jeg har fått anledning til å samarbeide med noen av klodens beste sangere og instrumentalister,» sier Bjørnstad. «Det har formet meg, både som menneske og musiker.»

Konsertforedraget «Verden som var min» bygger på Bjørnstads kritikerroste og populære seksbinds romanserie med samme navn. I bøkene skriver han livet sitt opp mot egen samtid, og tar leseren med gjennom hvert tiår fra sekstitallet frem til i dag.

I forestillingen kombinerer han verbale glimt fra bøkene med utvalgte musikkstykker fra de siste seksti år. Musikksammensetningen skreddersys til hver forestilling, med alt fra klassikere som Sommernatt ved fjorden til Bjørnstads egen musikk fra de forskjellige epokene. Forestillingen har samlet fulle hus og strålende kritikker over hele Norge. 

Billetter og booking

Voksne: Kr. 290
KODE medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 250
Barn Kr 50

Oppdatering 1. oktober: Konserten er utsolgt.

Ketil Bjørnstad gjester Troldhaugen med den populære konsertforestillingen "Verden som var min".