Lunsjkonserter: Øyvind Aase

Tirsdag-søndag kl. 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Øyvind Aase, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 6. oktober – søndag 11. oktober. 

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Øyvind Aase debuterte som pianist i Universitetets Aula i Oslo i en alder av 20 år, med bl.a. Robert Schumanns krevende Davidsbündlertänze på programmet. Siden debuten har han virket aktivt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i Norge og utlandet. Han har turnert i India (i regi av bl.a. NORAD), har gjort radioinnspillinger for norsk, svensk, finsk og bulgarsk radio og har bak seg ti plateutgivelser.

Program: Utvalgte verker av Edvard Grieg (1843-1907)

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie om sommeren. Her kan du en oppleve ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen. Varighet: 30 min.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Billetter:
Voksen kr. 180
Bergenskort/studenter: kr. 120
KODE medlem/venneforening: 120 Nyhet! Høsttilbud: 2 for 1 på billetten for KODE medlem/Troldhaugens venner: For rabatt, book via mail til info@troldhaugen.no, med info om hvem som kommer og hvilken dag som ønskes. Billetter kan så hentes i resepsjon på Troldhaugen før konserten.
Barn u. 16 år: kr. 50

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

Øyvind Aase spiller konsert på Troldhaugen / Øyvind Aase is 'Pianist of the week' at Troldhaugen (foto: Marit Hommedal)