AVLYST: Lunsjkonsert 29/3 - Jørn Skauge

AVLYST: Lunsjkonsert i Troldsalen med pianist Jørn Skauge, søndag 29. mars kl. 13.

NB: KODE Kunstmuseer og komponisthjem avlyser alle arrangementer, verksteder, omvisninger og konserter av hensyn til å minske spredning av koronaviruset - les oppdatert sak her

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie. Her kan du oppleve en ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen.

Konsert i Troldsalen, kl. 13-13.30
Varighet: 30 minutter

Dagens pianist

Jørn Skauge er en velrenommert og prisbelønt pianist oppvokst i Nordhordland. Han studerte ved Griegkademiet i Bergen under veiledning av professor Audun Kayser, og etter sin avsluttende masterkonsert ble det bemerket fra sensorhold at den unge pianisten hadde holdt en konsert i «absolutt verdensklasse». 

Skauges spill skaper et kraftig uttrykk, men tar samtidig vare på de fine melodier og klanger som Grieg krever i sin musikk. Han har opptrådt som solist og kammermusiker og har spilt med profesjonelle musikere fra inn- og utland. Ved siden av konsertvirksomhet jobber Skauge som pianolærer og akkompagnatør.

Billetter

Voksen kr. 180
Studenter/KODE medlem: kr. 120
Bergenskort: kr. 130
​Barn u. 16 år: kr. 50

AVLYST

Booking

- Online på: https://troldhaugen.screenbooking.com/Tours/779?c=no
- I resepsjonen på Troldhaugen (resterende billetter selges her).

 

Jørn Skauge, foto: Maria Gilberg Spikkeland